Delegație germană, prezentă în Maramureș pentru consolidarea unei colaborări la nivel regional

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut anul acesta o vizită de lucru în landul Saschen-Anhalt, Germania, în cadrul căreia s-a realizat un schimb de experiență și inițiative valoroase.

Ca urmare a acestei vizite, zilele acestea se află în Maramureș o delegație germană din partea landului Saschen-Anhalt, din care fac parte: Ulrich Thomas, Lars Jörn Zimmer, Dietmar Krause, Andreas Schumann, René Barthel, Tobias Schmidt.

În cadrul întâlnirii pe care a avut-o azi președintele administrației județene, Ionel Bogdan, cu delegația germană, discuțiile s-au axat pe dezvoltarea unei colaborări active și solide între județul Maramureș și landul Saschen-Anhalt, prin realizarea de parteneriate în domenii cheie, ce vor sta la baza dezvoltării cooperării din cele două ținuturi: județul Maramureș și landul Saschen-Anhalt.

Delegația germană a avut ieri o întâlnire de lucru și cu Gabriel Ștețco, administratorul public al județului Maramureș, care a prezentat reprezentanților landului Saschen-Anhalt proiectele derulate de Consiliul Județean Maramureș pentru a crea un climat atractiv pentru mediul investițional în județ.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.