DE ZIUA LOR: Jandarmii vă invită la Ziua porților deschise

DE ZIUA LOR: Jandarmii vă invită la Ziua porților deschise

  În 31martie se sărbătorește Ziua Jandarmeriei Române. Cu această ocazie, se organizează acțiunea Ziua porților deschise, la care sunt invitați să participe și foarte mulți elevi. 

În cadrul activităţilor organizate cu ocazia împlinirii a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş şi-a propus şi acţiunea  Ziua Porţilor Deschise. Aceasta ocupă un loc important în cadrul manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Jandarmeriei în judeţul Maramureş. Anul acesta Jandarmeria Maramureş vă invită să îi treceţi porţile vineri, 31 martie,  începând cu ora 11.00, la sediul din municipiul Baia Mare,  şi la ora 10.00la sediul Detaşamentului de Jandarmi din Sighetu Marmaţiei.                                                                                                                 
”La sediul Jandarmeriei din Sighet va fi prezentată tehnica de care dispunem, armamentul, autospecialele de intervenție și vom prezenta oferta educațională la instituțiile  de învățământ militare, Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și a celor două școli militare de subofițeri”, spune Marius Volkovinschi, comandantul Detașamentului de Jandarmi Sighetu Marmației. 
Această activitate are ca scop apropierea de comunitate. Sunt aşteptaţi şi elevii cu care jandarmii au colaborat pe linia prevenirii faptelor antisociale şi nu numai. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.