DE RUSALII polițiștii maramureșeni au intervenit la 194 de evenimente

În perioada 22 – 24 iunie, peste 400 de polițiștii maramureșeni au acționat permanent pentru menținerea siguranței publice, prevenirea săvârșirii de fapte ilicite și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Pe întreaga perioadă, sub coordonarea Serviciului Rutier, s-a asigurat o prezență activă a polițiștilor rutieri pe principalele artere ale județului, în vederea fluidizării circulației şi prevenirii evenimentelor rutiere.

Pentru abaterile constatate, polițiștii rutieri au aplicat 508 sancțiuni contravenționale, 223 dintre acestea fiind aplicate șoferilor care au condus cu viteză peste limita legală, însă au fost sancționați și 22 de bicicliști și 8 pietoni. Totodată, polițiștii au reținut 64 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteză excesivă, și au retras 20 de certificate de înmatriculare. De asemenea, ca urmare a intervenției la accidente rutiere și a activităților desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 18 infracțiuni, cele mai multe pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

În perioada de referință, polițiștii maramureșeni au intervenit la 194 de evenimente, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112, au fost prinse în flagrant 6 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de o persoană.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.