DE LA EXTAZ LA AGONIE: Se alege praful de HCM Baia Mare

DE LA EXTAZ LA AGONIE: Se alege praful de HCM Baia Mare

 Zvonurile privind destrămarea echipei de handbal feminin HCM Baia Mare încep să se confirme. Paula Ungureanu și Katarina Jezic sunt primele handbaliste ale căror destinații pentru sezonul viitor au fost deja confirmate. 

Criza finaciară de la HCM, promisiunile fără acoperire și lipsa vreunei strategii pentru viitor încep să-și facă efectele. După ce băimărencele au jucat miercuri lamentabil la Brașov și au fost învinse cu 32-26 de Corona, o înfrângere sinonimă cu pierderea campionatului, azi au apărut primele confirmări legate de plecarea jucătoarelor importante de la echipă. 
Portarul Paula Ungureanu, despre care s-a spus la începutul sezonului că a semnat un contract pe doi ani cu HCM Baia Mare, și pivotul croat Katarina Jezic vor juca din campionatul următor la de acum fosta mare rivală CSM București.  
Și celelalte handbaliste străine din lot au anunțat că nu mai rămâne la echipă. Franțuzoaica Allison Pineau și olandeza Lois Abbingh nu au precizat deocamdată la ce cluburi vor pleca, în timp ce brazilianca Alexandra Do Nascimento va abandona activitatea competițională după Olimpiada de la Rio de Janeiro.
 Și alte handbaliste din lot sunt în căutarea unor echipe, din această cauză fiind tot mai clar că, în cazul în care va reuși să supraviețuiască din punct de vedere financiar, HCM Baia Mare va fi în sezonul următor cel mult o formație de pluton.  
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.