Video|Daruri pentru salvarea vieții, la Spitalul Județean

Pentru că este luna cadourilor, în pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, personalul medical al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a decis să facă un cadou, celor aflați în suferință.  Astfel că, vineri, 7 decembrie 2018, aproape 100 de angajați ai unității medicale au donat sânge, pentru a da o șansă la viață bolnavilor care au nevoie urgentă de o transfuzie.

”Sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar de o pungă de sânge atârnă, de multe ori, viața unui pacient. Personalul medical cunoaște mai bine ca oricine cât de vital este în salvarea vieților omenești, iar spitalele se plâng mereu că au stocuri insuficiente”, a declarat Mirela Șandor, director de îngrijiri.

La acțiunea de donare de sânge, care s-a desfășurat în incinta spitalului județeam, sub coordonarea reprezentanților Centrului de Transfuzie Saguină Maramureș a participat și conducerea unității medicale, reprezentate de managerul interimar – Dr. Pop Vasile-Ioan, directorul medical – Dr. Prie Andrei și directorul de îngrijiri medicale – As. Mirela Șandor.

Astfel, de acțiuni au devenit o tradiție pentru Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.