Dan Ivan, USR: A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul de construire poduri în comuna Poienile de sub Munte

Marți, 19 septembrie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, primarul USR Alexa Chifa din Poienile de sub Munte a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Construire poduri în comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș”.

Proiectul, finanțat din bugetul de stat prin Programul Național de Investiții, are o valoare totală de 9.639.954,45 (din care 493.715.09 cu TVA din bugetul local) și prevede construirea a două poduri noi în comuna Poienile de sub Munte peste râul Ruscova și a unui zid de apărare în zona pieței Torhovița, malul stâng de peste o sută cinzeci de metri.

Proiectul tehnic este finalizat, avizele toate obținute, iar de săptămână viitoare va demara licitația pentru execuția acestui proiect.

Felicitări primarului Alexa Fircan și echipei sale pentru că îmbunătățește calitatea vieții în comuna Poienile de sub Munte”, a declarat Dan Ivan, senator USR Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.