Dalia are nevoie de noi! Spectacol caritabil pentru susținerea cazului tinerei Dalia, organizat de Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România, alături de Taraful Rutenilor și Asociația ”Ecouri Tinere”

Dalia are nevoie de noi! Pentru a susține cazul Daliei, o elevă de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă”care are nevoie de 40 000 de euro pentru o intervenție chirurgicală, Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România, alături de Taraful Rutenilor și Asociația ”Ecouri Tinere”, organizează un spectacol caritabil, care va avea loc sâmbătă, la Școala gimnazială de muzică și arte plastice ”George Enescu”din Sighet.

Dalia a fost diagnosticată cu tulburare de dezvoltare motorie, scolioză lombară sinistroconvexa secundara neuromusculara, amiotrofie spinală werding-hoffmann tip II și deficit sever de ortostatism și de mers. Asociația ”Ecouri Tinere”s-a implicat în acest caz, dar suma de care are nevoie Dalia fiind de 40 000 de euro, nu s-a reușit strângerea banilor pentru cele trei intervenții chirurgicale.

”Evenimentul de sâmbătă, cum au fost și altele organizate de Cenaclul ”Ecouri Tinere”, este un eveniment caritabil. Dalia este o fetiță de 16 ani, pentru care noi luptăm să o ajutăm să strângă suma de 40 000 de euro, pentru a merge la operație. Banii adunați la acest concert sperăm să-i ajungă pentru prima operație, care va avea loc la București”, spune George Țînțaș. președintele Cenaclului ”Ecouri Tinere”.

Spectacolul va fi susținut de tinerii talentați din cadrul Asociației ”Ecouri Tinere”, vedetele evenimentului fiind Taraful Rutenilor.  Pentru adulți prețul unui bilet la spectacolul din sala ”Monica Chifor”, de sâmbătă, 9 noiembrie, ora 17:00, va fi de 50 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii. Cei interesați să sprijine acest caz pot dona bani în contul deschis pentru Dalia RO43BRDE250SV95777692500, deschis la BRD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.