Cursuri gratuite penru angajații din turism

Cursuri gratuite penru angajații din turism

Angajatii din sitemul hotelier si administratorii de pensiuni au posibilitatea sa faca cursuri gratuite . finantate prin fonduri europene.  Aceste cursuri sunt organizate de  Centrul de Informare Turistica MaramuresInfoTurism  si se vor desfasura  in perioada 2 mai -16 septembrie  
 S-a dat startul inscrierilor la cursuri finantate prin programe europene, personalul din domeniul turistic are sansa acum de a se specializa gratuit. Cursurile de calificare sunt organizate de MaramuresInfoTurism. Rada Pavel, responsabil Marketing dn cadrul biroului de Informare Turistica, a declarat pentru Tv Sighet, ca in momentul de fata se fac inscrieri pentru cursurile de bucatar, urmand ca in perioada 2 mai -16 septembrie  sa se desfasoare cursurile propriu-zise.
Cursurile gratuite se adreseaza exclusiv angajatilor si au ca scop principal cresterea calitatii serviciilor turistice. Potrivit declaratilor Radei Pavel la nivelul judetului vor fi instruite in jur de 28 de persoane angajate in domeniul hotelier. In lista programelor de formare profesionala figureaza si meseriile de camerista, receptioner, tehnician in turism si administrator pensiune.
Sunt avantajati locuitorii resedintei de judet sau cei din apropierea Baii Mari, deoarce cursurile se intind pe o perioada de cateva luni iar prezenta este obligatorie.
Cei ineteresati trebuie sa stie ca  inscrierile se fac la sediul MaramuresInfoTurism din Baia Mare, str. Gh. Sincai nr. 46.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.