Cursuri gratuite de schi şi snowboard la Cavnic în 22 ianuarie, de Ziua Mondială a Zăpezii

Cursuri gratuite de schi şi snowboard la Cavnic în 22 ianuarie, de Ziua Mondială a Zăpezii

  Ziua Mondiala a Zapezii se celebreaza in 22 ianuarie, prin 225 de evenimente organizate in 39 de tari. In Romania acest eveniment se va sarbatori in 4 locatii, printre care si Cavnic, unde amatorii sporturilor de iarna vor avea ocazia sa beneficieze  de cursuri gratuite de schi si snowboard. 

In Romania, Ziua Mondiala a Zapezii va fi celebrata in Bucuresti, pe Valea Prahovei, Vatra Dornei si in Maramures. Este, practic, prima editie a unei manifestari organizate de Federatia Internationala de Schi prin care se doreste promovarea acestor sporturi in randul copiilor, dar si al adultilor. Cei care vor fi duminica pe partia Roata vor avea ocazia sa faca cursuri gratuite de schi si snowbord.
Asadar cei care vor sa se familiarizeze cu aceste sporturi de iarna sunt invitati la Cavnic, pe partia Roata, duminica. Vor fi doua sedinte, una de la 13.00 la 14.30, alta de la 14.30 la 16.00. Inscrierile se pot face intre orele 10.00 si 12.00 la baza partiei. Doritorii vor fi organizati pe diferite niveluri: incepatori, avansati, experti. Cursurile vor fi sustinute de monitori de schi atestati international. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.