Cursă aeriană Baia Mare – Bratislava

Cursă aeriană Baia Mare – Bratislava

Există foarte mari şanse ca din luna  mai  să se inaugureze pe aeroportul din Baia Mare  cursa Baia Mare – Bratislava . Cursa de Bratislava ar însemna zboruri low-cost spre toate colțurile Europei pentru pasagerii care decolează din Baia Mare, astfel încât beneficiile  introducerii curselor externe sunt de necontestat.

Pe lista priorităţilor Aeroportului Baia Mare sunt cursele către Europa. Începând cu luna mai maramureşenii vor putea să ajungă de pe Aeroportul din Baia Mare în Bratislava. Potrivit declaraţilor lui Mihai Pătrașcu, directorul instituției, negocierile cu partenerii străini fiind avansate. Cursa de Bratislava ar însemna zboruri low-cost spre toate colțurile Europei pentru pasagerii care decolează din Baia Mare.

Mihai Pătraşcu a declarat pentru TV Sighet ca până în momentul de fata companiile de turism şi oamenii de afaceri au fost mai degrabă reticenţi vizavi de inaugurarea acestei curse.

Din Baia Mare vor pleca către Bratislava trei curse săptămânale. Însă pentru a se bucura de un real succes şi pentru a fi rentabile aceste curse trebuie să aibă suficiente bilete vândute. Beneficiile curselor externe sunt de necontestat şi s-ar putea resimți la nivelul întregii comunități. Cursa Baia Mare – Bratislava ar putea fi inaugurată în cursul lunii mai.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.