Cupa "Marmaţia" la Tenis şi-a desemnat câştigătorii

Cupa "Marmaţia" la Tenis şi-a desemnat câştigătorii

    La sfarsitul saptamanii, la Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat Cupa “Marmatia” la tenis de camp, competitie la care au participat peste 20 de jucatori din intreaga tara. Competitia se adreaseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani.
    Vremea capricioasa  le-a dat mari batai de cap organizatorilor car
e au fost nevoiti sa desfasoare competitiile pe patru baze sportive din Sighetu Marmatiei. Arbitrul delegat de Federatia Romana de Tenis, Cristian Mihalca, a declarat ca aceasta competitie are o traditie de peste 20 de ani si in ciuda conditiilor meteo nefavorabile si in acest an s-a bucurat de mare success.
In urma celor trei zile de concurs au fost desemnati si castigatorii:  la categoria 12 ani baieti, locul I a fost obtinut de Pipaş Raul, de la CSS Sighet. La categoria 14 ani, locul I a fost obtinut de catre Balogh Eduard, de la TC Baia Mare, iar la 18 ani,  marele premiu a fost obtinut de Betuker Eduard, de la ELP Bistrita. La fete, categoria 12 ani, locul I l-a ocupat Buciu Iuliana, de la TL Star Baia Mare, la categoria14 ani, locul I a fost obtinut de Rusu Anca, de la TL Baia Mare, iar la categoria 18 ani, premiul cel mare a fost obtinut de sigheteanca Raluca Ghinda, de la CSS Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.