Cum va fi vremea astăzi în Maramureș

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei si in general inchisa. Cerul a fost mai mult noros si local au cazut precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost 1.6 l/mp la Ulmeni. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 40 km/h (Vf.Iezer).

Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 0 grade la Sighetu Marmatiei si 3 grade in Baia Mare, Ocna Sugatag. Izolat s-a semnalat ceata. Stratul de zapada, prezent la munte, masura pana la 14 cm la Vf. Iezer. La primele ore ale diminetii temperatura aerului avea valoarea cuprinsa intre -5 grade si 1grad. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale din judet este curat si umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale din judet au actionat cu 17 utilaje si au imprastiat 99,5 tone sare. Valori termice inregistrate la aceasta ora: -3 grade la Borsa, – 2 grade la Ocna Sugatag, Cavnic si Petrova, -1 grad la Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus, 1 grad in Baia Mare si Seini.

Pentru astazi vremea ramane apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Izolat, la munte va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 3 grade, iar cele minime intre -5 si -2 grade.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.