Cum să alegeți un set de căști audio potrivite pentru jocuri

Fie că sunteți un jucător hardcore pe PC sau un amator de consolă, în cele din urmă, oamenii cu care locuiți probabil că se vor enerva la diversele bipuri, bloops și împușcături ale jocurilor dvs. video. Poate că aveți deja o pereche de căști excelente și o cameră web cu microfon pentru a vă acoperi nevoile de multiplayer, dar uneori este bine să le aveți pe toate într-un singur loc. Aici intervine o pereche de căști de gaming wireless.

Aceste căști oferă o soluție simplă, all-in-one, pentru nevoile audio din jocuri, de obicei conținând un microfon, un sunet decent și cabluri inexistente pentru a se potrivi aproape oricărei configurații de joc. Ca în cazul oricărui tip de tehnologie pentru jocuri, cum ar fi o tastatura wireless sau un mousepad de gaming, există destul de multe căști de gaming wireless pe piață, iar multe dintre ele nu sunt grozave. Iată ce ar trebui să căutați atunci când cumpărați o cască de jocuri.

O cască confortabilă este o cască bună

Modul în care căștile over the ear se potrivesc pe cap este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont, mai ales în cazul căștilor de gaming. Dacă aveți de gând să vă jucați pentru perioade lungi de timp, o potrivire proastă poate fi dureroasă din punct de vedere fizic – ceea ce înseamnă că nu vă puteți concentra cu adevărat toată atenția la fragging.

S-ar putea să pară în regulă la început, dar căldura, transpirația și frecarea prinsă în capcană se pot acumula în timp. După o oră sau cam așa ceva, chiar și un disconfort minor se poate simți destul de îngrozitor. Un pic de greutate în plus în locul nepotrivit vă poate provoca dureri de gât. O ușoară presiune în bandă se poate transforma în dureri de urechi sau dureri de cap în toată regula.

Izolarea contează

Calitatea etanșării unor căști de gaming wireless afectează foarte mult calitatea sunetului acestora. O izolare slabă poate schimba cu adevărat ceea ce auziți, iar acest lucru este deosebit de important pentru căștile și jocurile care folosesc indicii audio direcționale foarte ușoare.

Dimensiunea și materialul unor căști de gaming wireless pot avea o mare influență asupra calității etanșării. Dacă spuma plăcuței pentru căști nu creează imediat o etanșare eficientă, este posibil să aibă nevoie de timp pentru a se mula pe forma capului dvs. Dacă pernuța în sine nu este suficient de mare pentru a se potrivi în jurul urechii dumneavoastră, ar trebui să vă uitați fie la o pereche de căști de gaming wireless mai mari, fie la pernuțe de înlocuire cu o circumferință mai mare.

Dacă purtați ochelari, ar trebui să vă gândiți cu adevărat să vă luați în considerare obținerea unor pernuțe de catifea pentru căști sau cel puțin căști de jocuri cu canale pentru ochelari în pernuțele pentru urechi. Fără ele, aproape sigur veți pierde o mulțime de bas.

Sunt extrem de rare, dar unele căști de gaming wireless includ funcția de anulare a zgomotului, care poate filtra zgomotul de fond și face ca semnalul audio să fie mai clar. Chiar dacă vă jucați acasă, unde lucrurile sunt relativ liniștite, acest lucru vă poate ajuta. Traficul de la fereastră sau colegii de cameră sau familia enervantă nu vor cauza prea multe interferențe. Dacă sunteți în căutarea unor căști de gaming cu anulare a zgomotului, va trebui să scoateți ceva bani, totuși, la fel ca si in cazul unui mouse pad de gaming sau a unei tastaturi wireless.

Calitatea construcției

Cele mai multe căști de gaming wireless sunt fabricate din plastic – adesea plastic ieftin. Este important să găsiți o cască care să se simtă robustă. Dacă puteți găsi ceva cu un cadru metalic, este ideal. Dacă sunteți blocat cu plastic, găsiți ceva cu o gamă suficientă de mișcare pentru a ține cont de orice formă a capului dumneavoastră.

Cu ceva fabricat din plastic ieftin sau fragil, chiar și o mică tensiune sau presiune pe cască poate însemna mult. Plasticul poate scârțâi foarte tare atunci când este împins chiar și puțin. Mi s-a întâmplat chiar ca un set de căști să se rupă în două destul de brusc după un timp, și nici măcar nu am un cap deosebit de mare.

Unele căști folosesc un schelet complet metalic, ceea ce înseamnă că poate suporta o bătaie și poate continua să funcționeze. Țineți neapărat cont de acest lucru dacă căștile vor fi folosite de un gamer pasionat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.