VIDEO | Cum e cu taberele în vremea pandemiei

Dacă în alți ani copiii erau nerăbdători să intre în vacanța mare ca să poată pleca în tabere alături de colegii și prietenii lor, anul acesta nu se vor putea bucura de acest lucru. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș anunță că deocamdată Ministerul Tineretului și Sportului nu va organiza sau finanța tabere.

Acum, în loc de zâmbete și voie bună, în taberele goale au rămas doar câțiva angajați, care curăță și dezinfectează de zor totul, în speranța că lucrurile vor intra în normal. Însă veștile de la autorități nu sunt încurajatoare.

”Având în vedere situația creată de pandemia SARS-CoV-2 la nivel internațional și național pentru prevenirea răspândirii virusului în rândul copiilor și tinerilor, prin adresa Institutului Național de Sănătate Publică 9594/26.06.2020, înregistrată la Ministerul Tineretului și Sportului (Direcția Activități pentru Studenți) cu nr. 466/30.06.2020 se comunică faptul că autoritățile sanitare nu sunt de acord cu organizarea de tabere. Astfel Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș informează faptul că în anul 2020, până la emiterea de noi dispoziții legale, Ministerul Tineretului și Sportului nu va organiza/finanța tabere”, au anunțat reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș

.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.