VIDEO | Cum e cu programul ”Rabla Clasic” în acest an

Programul „Rabla Clasic” va demara, anul acesta, în luna martie, iar numărul de vouchere va fi de minim 60.000, a anunțat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe. 

Programul Rabla este cel mai vechi program pe care îl derulează Administraţia Fondului pentru Mediu. Acesta este şi cel mai longeviv.

”Important e că în ultimul an a funcţionat şi ne propunem ca pentru 2020 să creştem numărul de vouchere pe care le acordăm. Am avut discuţii inclusiv cu premierul României şi cu cei din industria auto şi pentru 2020 ne propunem un număr de minim 60.000 de vouchere pentru ‘Rabla Clasic’. Programul va demara în luna martie şi a rămas să stabilim cu colegii din minister şi cu cei din Administraţia Fondului pentru Mediu, săptămâna viitoare, care va fi bugetul şi care vor fi exact etapele în care va fi demarat”, a declarat Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor. În perioada următaore se vor stabili aspecte legate de bugetul total și de etapele în care acest program va fi demarat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.