Video | Cu ReLEX SMILE scapi de ochelari în doar câteva secunde

Relex Smile este o intervenție laser minim invazivă și fără durere care oferă o vedere normală fără a mai fi nevoie de purtarea ochelarilor pentru cei cu miopie sau astigmatism miopic.

Spre deosebire de celelalte tehnici, în cazul intervenției ReLEx SMILE, nu este nevoie de îndepărtarea epitetului corneean și nici nu există flap. Laserul cu femtosecunde va crea o lenticulă refractivă. Apoi tot el va crea o incizie foarte mică, suficientă însă pentru ca medicul chirurg să poată îndepărta lenticula mecanic. La finalul procedurii, pacientul nu simte durere și, deoarece țesutul cornean nu este comprimat deloc, se elimină riscul pierderii temporare a vederii, dezavantaj care poate apărea în cazul altor tipuri de proceduri cu laser.

Intervenția  ReLEx SMILE  este foarte eficientă și în cazul dioptriilor severe în următoarele limite:

Miopie – pana la -10 dioptrii

Astigmatism miopic –  pana la – 5 dioptrii

Afecțiuni combinate – pana la – 15 dioptrii (miopie+astigmatism).

Eficiența acestei tehnici a fost confirmată și de cei peste 1,5 milioane de pacienți care i-au dat o șansă în ultimii 11 ani. Dintre aceștia un procent enorm de 98% se bucură de rezultate peste așteptări după tratamentul ReLEx SMILE.

De asemenea, tehnica ReLEx SMILE prezintă cea mai redusă incidență a regresiei dioptriilor, față de oricare altă tehnică refractivă cu laser.

Programări se pot face prin telefon 0740 231 559 sau pe https://vitreum.ro/programare-online/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.