Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului Poliţia din Sighetu Marmatiei şi-a deschis larg porţile pentru elevii din municipiul nostru

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului Poliţia din Sighetu Marmatiei şi-a deschis larg porţile pentru elevii din municipiul nostru

Astazi, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului Politia din Sighetu Marmatiei si-a deschis larg portile si i-a intampinat asa cum se cuvine pe elevii din municipiul nostru. Pe parcursul întregii zile de azi au trecut in vizita pe la sediul politiei  elevi din clasele terminale de la Colegiul National “Dragos Voda”, de la Scoala Dr Ioan Mihaly de Apsa , dar si pitici de la gradinita cu Program Prelungit Nr. 9. Poliţiştii le-au prezentat copiilor  masinile din dotare , laboratorul auto al Biroului de Criminalistica, dar si cainii antrenati special pentru urmariri. Toti copiii au fost intampinati de catre Comandantul politiei Botis Gheorghe.
Elevilor  din clasele terminale  de la Colegiul National “Dragos Voda” le-au fost prezentate optiunile pe care  le pun institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor la dispozitia lor. Cu toate  ca  ofertele sunt mai mult decat tentante,  elevii au fost mai mult curiosi decat atrasi de meseria de politist.
Inspectorul Ioan Mihai le-a prezentat laboratorul auto al birolului de Criminalistica Sighet. Cei prezenti au putut asista la o demonstratie live  de prelevare de amprente.
Si piticii de la gradinita au fost foarte incantati de noua masina pe care Biroul Rutier o are in dotare. Au tabarat la propriu in masina, au dat drumul la girofaruri si au fost foarte incantati in special de sirenele pe care masina politiei le are in dotare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.