VIDEO | CSM Sighetu Marmației stă în prima etapă de baraj

Recent la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a programului primei etape a barajului de menținere / promovare în Liga 3. Șase dintre cele 24 echipe comunicate de Asociațiile Județene de Fotbal Federației Române de Fotbal participă la prima etapă a barajului de menținere sau promovare în Liga 3.

În 12 mai vor avea loc meciurile dintre reprezentantele următoarelor județe: Cluj – Bacău, Sibiu – Prahova, Satu Mare – Argeș. Reprezentanta Ligii 4 din Maramureș, CSM Sighetu Marmației, va merge astfel direct în etapa 2 din barajul de menținere sau promovare în Liga 3. Etapă în care se vor întâlni cele 21 reprezentante ale județelor și cele 21 echipe care s-au plasat pe locurile retrogradabile, locurile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele zece serii,  la finalul sezonului regular al competiţiei Liga 3. Datele de desfăşurare ale celor două manşe sunt 16 şi 23 mai.

În această a doua etapă a barajului de menținere sau promovare în Liga 3 Maramureșul va fi reprezentat și de Progresul Șomcuta Mare, care a terminat pe locul 9 seria 10 din Liga 3, sezonul 2020/2021.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.