Video|Csepreghi, de la Minaur, desemnat cel mai bun din Liga Zimbrilor

Începând din 2006, Federația Română de Handbal onorează, la fiecare început de an calendaristic, în baza voturilor exprimate de antrenorii din ligile naționale, cei mai buni sportivi care evoluează în campionatele României, precum și cei mai buni jucători români, indiferent de țara în care aceștia evoluează. Printre cei mai buni pe 2018 se regăseşte şi un sportiv de la CS Minaur, Alexandru Csepreghi.

Cea mai bună handbalistă română în 2018, respectiv cea mai bună handbalistă română din Liga Florilor este Cristina Neagu de la CSM Bucureşti. Cel mai bun handbalist roman a fost desemnat Mihai Popescu de la  Saint-Raphaël VHB – FRA. Cel mai bun handbalist roman din Liga Zimbrilor este Alexandru Csepreghi, de la CS Minaur Baia Mare. În vârstă de 31 de ani, născut la 28 martie 1987, băimăreanul a revenit anul trecut în Liga Zimbrilor, după 4 ani petrecuți în campionatul francez, hotărât să adauge alte medalii la palmaresul deja foarte bogat.

„În 2018 am revenit în România cu un bagaj de cunoștințe în plus, față de cum am plecat din țară. Experiența din Franța m-a maturizat la nivel profesional. Nu a fost ușor, dar se pare că a meritat din plin să petrec 4 ani acolo, pentru ca acum sa mă bucur de votul handbalului românesc. Este cel mai frumos lucru, la nivel individual și sunt onorat. Pe aceasta cale, mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit increderea! La nivel de echipa, îmi doresc o medalie cât mai curând, așa cum am obișnuit sa am în România an de an”, declară Csepreghi.

Csepreghi.a jucat la HC Minaur Baia Mare, HCM Constanța, US Créteil Handball şi CS Minaur Baia Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.