VIDEO | CS Minaur întâlnește Măgura Cisnădie și CSU Cluj la Polivalenta din București

Joi și vineri, echipa feminină a CS Minaur va disputa două jocuri în Sala Polivalentă din București, cu Măgura Cisnădie respectiv CSU Cluj-Napoca, ambele din Liga Florilor MOL. Sunt două meciuri importante pentru echipa din Baia Mare, care trebuie să-și “regleze” din mers jocul și să-l aducă la un ritm care să-i permită să obțină puncte în cele două competiții în care este agrenată acum.

După ce au revenit din Rusia, băimărencele au rămas în București pentru a se putea odihni și a pregăti cele două meciuri. La lotul de 14 jucătoare care a jucat în EHF European League s-au adăugat alte trei, Ionica Munteanu, Oana Borș și Andreea Tecar, precum și antrenorul secund Magda Kovacs.

Două dintre jucătoarele de la CS Minaur au fost împrumutate la echipa CSM Târgu Jiu, în liga secundă, gorjenii dorind să promoveze în Liga Națională. Astfel, la Tg. Jiu au mers Petruța Argyelan, pentru a avea meciuri în picioare, precum și Anna Ivanenko, jucătoarea din Ucraina revenită la echipa din Baia Mare după împrumutul la ACS Crișul Chișineu Criș, grupare care s-a retras din campionat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.