VIDEO | CS Minaur Baia Mare și-a desemnat cei mai buni jucători din anul 2020

În cadrul unei anchete realizate de conducerea CS Minaur Baia Mare au fost stabilite cele mai bune jucătoare ale echipei de handbal feminin din anul 2020 precum și  cei mai buni jucători ai echipei de handbal masculin din anul 2020.

La handbal feminine conform asteptarilor, pe primul loc s-a clasat suedeza Linn Blohm, pivotul echipei băimărene având cele mai multe minute jucate în meciurile oficiale din Liga Florilor, dar și o eficacitate remarcabilă în atac (25 goluri din 32 aruncări, plus 9 aruncări de la 7 metri obținute). Linn a participat în luna decembrie a anului trecut la Campionatul European din Danemarca cu naționala Suediei, pentru care a marcat 24 de goluri din 30 aruncari (eficiență 80 %).

Pe următoarele poziții în ierarhia echipei s-au situat următoarele jucătoare: locul 2 – Jovana Kovacevic, locul 3 – Cristina Laslo, locul 4 – Andreea Popa, iar pe locul 5, la egalitate, Jelena Lavko și Asuka Fujita.

Au fost stabiliți și cei mai buni jucători ai echipei de handbal masculin din anul 2020. Prima poziție în clasament a fost ocupată de Călin Căbuț, jucător care a contribuit atât la succesele echipei de club, cât și la succesele echipei naționale se seniori a României.

Pe locul al doilea este Alexandru Csepreghi, golgheterul echipei Minaur și component al echipei naîionale. Ultima treaptă a podiumului a revenit cehului Milan Kotrc. Tânărul Andrei Buzle a fost al patrulea, iar pe locul cinci, la egalitate de puncte, au fost Robert Nagy și Ionuț Ciobanu.

Sursa foto: CS Minaur Baia Mare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.