Croazieră pe Nil și sejur la Hurghada, cu avion din Budapesta în 29 ianuarie
Esti pasionat de civilizatiile antice, de Piramidele din Giza sau misteriosul Sfinx, de fascinantul oras Luxor – un adevarat muzeu in aer liber, de parfumul oriental? Daca da, atunci aceasta excursie este de neratat! Iata care sunt principalele repere:
Ziua 1 – Imbarcare din Budapesta, sosire la Cairo in cursul serii, transfer si cazare la Hotel Cairo Pyramids 5* sau similar in Cairo.
Ziua 2 – Cairo. Vei vizita bisericile ce dateaza din prima perioada a crestinismului si apoi partea coptica a orasului Cairo, admirand ruine romane din perioada antica.
Ziua 3 – Se continua vizitarea capitalei egiptene. Astazi vei vizita Muzeul de Egiptologie, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), precum si piramidele Sakkara. Seara, transfer la gara din Cairo, pentru deplasare cu trenul la Aswan. Cina si cazare in tren.
Ziua 4 – Mic dejun servit in tren si sosire la Aswan in cursul diminetii. Vei incepe ziua cu vizitarea barajului de la Aswan si vei continua cu Obeliscul Neterminat si cu Templul Philae. Dupa formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera, vei servi pranzul la bordul vasului si vei avea programata o plimbare cu feluca (corabie mica cu panze) in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Seara, cina si cazare pe vas.
Ziua 5 – Excursie optionala la Abu Simbel, complexul monumental construit de faraonul Ramses al II-lea. Intoarcere la Aswan si servirea pranzului pe vasul de croaziera. Dupa amiaza, navigare catre Kom Ombo, unde vei vizita templul cu acelasi nume. Cina si cazare pe vas. Navigare spre Edfu.
Ziua 6 – Vei vizita templul Edfu. Apoi pranz pe vasul de croaziera si navigare catre Luxor, unde vei vizita Templul Luxor, al carui obelisc se afla acum in Paris, in celebra Place de la Concorde. Cina si cazare pe vasul de croaziera la Luxor.
Ziua 7 – Dupa micul dejun si eliberarea cabinelor de pe vas, vei vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, impresionantul templu al Reginei Hatshepsut si Colosii lui Memnon. Dupa servirea pranzului, vei vizita templele de pe malul estic al Nilului, printre care cel mai important este Templul Karnak, apoi plecare spre Hurghada. Cazare si cina la hotel Desert Rose 5* sau similar in Hurghada.
Ziua 8 – Cazare si masa la Hurghada in regim All Inclusive. Timp liber pentru plaja, relaxare si cumparaturi. Optional, croaziera pe Marea Rosie pentru snorkelling.
Ziua 9 – Dupa micul dejun, transfer cu autocarul la Cairo, apoi transfer la aeroport si imbarcare pentru Budapesta.
Pret: 1130 euro / persoana, care include:
• transport cu avionul Budapesta – Cairo – Budapesta cu compania TURKISH AIRLINES, via Istanbul;
• 8 nopti cazare si masa: 2 nopti in Cairo cu mic dejun la hotel 5*, 1 noapte transport cu trenul (cusete pentru 2 persoane) cu demipensiune, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 2 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 5*;
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras Cairo cu ghid local;
• intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Profita ACUM de aceasta ocazie!
Pentru rezervari si detalii, va asteptam de indata la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.