Cristian Sîncu a debutat în echipa mare a celor de la Minaur la doar 17 ani

Băimăreanul Cristian Sîncu a debutat sâmbătă, 4 februarie în echipa mare a celor de la Minaur, într-un meci oficial, la doar 17 ani în meciul cu cu CSM Vaslui, meci câștigat de CS Minaur Baia Mare cu 38-29.

Mă bucur că am debutat într-un meci oficial. La început am avut emoții, dar nu din alea în urma cărora să nu pot face nimic. A trecut tot când am intrat în poartă și mă bucur că am făcut-o bine. Pentru mine Minaur a fost întotdeauna o mare iubire, de când m-am apucat de handbal la AH Minaur, de la șapte ani”, a declarat Cristian Sîncu.

Nu e puțin să te încurajeze din colțul „ringului” Kembo Răzvan Pop și Ninja Anton Terekhov, strângând pumnul în aer și ridicându-se în picioare la paradele tale, la fel cum nu e puțin nici să-l ai coechipier pe Barni Buzogany.

Și cu siguranță nu e deloc puțin ca la doar 17 ani să intri în poarta în care Nicolae Nesovici și Mircea Petran au devenit legende sau în care Apostu ridica tribunele în picioare, asta ca să enumerăm doar trei din cei pe care sala i-a adulat ca „diavoli păzitori” a buturilor negru-portocaliu”, a declarat Rafael Alexandru Hekman, suporter băimărean prezent la meci.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.