Creste iarba prin trotuarele reabilitate

Creste iarba prin trotuarele reabilitate

    Cu putine saptamani in urma, trotuarele de pe strada  Mihai Viteazu au trecut printr-un proces de reabilitare. Nimic gresit pana aici. Dar daca prin asfaltul proaspat turnat cresc deja firicele de iarba? Atunci situatia se schimba.  Sighetenii care tranziteaza zona sunt nemultumiti de lucrariile desfasurate de reprezentantii Urbana si sustin ca acestea nu vor trece de sezonul ploios care se apropie.
     Sighetul trece printr-un amplu proces de plombare si de asfaltare. Daca lucrarile s-ar realiza si din punct de vedere calitativ ar fi foarte bine. Mai ales daca tinem cont ca la  lucrarile de reabilitarea a drumurilor sighetene partcipam si noi ca cetateni, indirect prin banii publici. Redactia stiri TV Sighet a  fost sesizata de catre telespectatori ca  prin recent asfaltatele trotuare de pe strada Mihai Viteazu sta sa creasca iarba.
     Sighetenii sunt nemultumiti de calitatea lucrarilor si sustin ca reprezentantii Urbana ar trebui sa fie mai atenti cum realizeaza lucrarile de reabilitare. Intrebati cat cred ca vor rezista trotuarele facute pe repezeala, sighetenii au raspuns ca le dau maxim cateva luni. O data cu venirea sezonului ploios si a inghetului, ploaia se va infiltra prin fisuri si va distuge asfaltul de pe trotuare.  
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.