VIDEO | CORONAVIRUS: 140 de cazuri noi în Maramureș în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost raportate 140 de cazuri noi de COVID-19 în județul Maramureș iar la nivel național încă 3.337 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus din 34.364 de teste efectuate, PCR și teste rapide.

În ultimele 24 de ore au murit încă 8 maramureșeni infectați cu COVID-19. În Maramureș la TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate șase persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și două persoane care nu au respectat măsura de carantinare în locația declarată. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.