Copiii şi-au înfruntat părinţii la tenis de câmp în cadrul celei de-a noua ediţii a competiţiei sportive "Tata şi copilul"

Copiii şi-au înfruntat părinţii la tenis de câmp în cadrul celei de-a noua ediţii a competiţiei sportive "Tata şi copilul"

 La sfarsitul saptamanii trecute la  Sighet s-a desfasurat o noua editie a concursului de tenis ,,Tata si copilul”.  In acest an, pe langa sigheteni la competitie au participat si familii de jucători din Borşa, Vişeu de Sus, si Bistriţa.
  De mai bine de doua decenii, la Sighetu-Marmatiei, la initiativa antrenorului Eugen Mihaljec a debutat un turneul inedit de tenis dotat cu cupa “Tata si copilul” turneu la care  dupa cum ii spune si numele  participa in pereche la dublu doi membri ai aceleiasi familii.

 Meciuri au fost jucate in aer liber, pe zgura terenului de tenis din centrul orasului, iar scorul dintre primii patru clasati a fost foarte strans.
 In cadrul editiei din acest an au mai fost acordate premii pentru fairplay, cel mai tanar cuplu, cuplul care a participat la cele mai multe competitii, cuplul portocala si cuplul revelatie.
 Premiile acordate au fost substantiale si au constat in cupe, diplome si articole sportive, locului I revenindu-i si o racheta de marca.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.