VIDEO | Convocări importante pentru sportivii Academiei de Handbal Minaur din Baia Mare

Vestea convocării sportivilor de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare la lotul național e mai mult decât pozitivă, recunoaște Florin Mironescu, antrenor coordonator. Sportivii se antrenează în condiții de maximă strictețe și așteaptă vești din partea Federației Române de Handbal, cu privire la calendarul competițiilor oficiale. 

Sportivii Academiei de Handbal Minaur au fost din nou convocați la echipele naționale. Este vorba de șapte sportivi din cadrul clubului plus antrenorul Claudiu Clonovszki.

”O veste mai mult decât pozitivă, după atâta pandemie,. Noi ne-am pregătit cum am putut în toată această perioadă. E o acțiune a lotului național, la Plopeni. La lotul de junior avem trei convocați Erik Pop, Ovidiu Ardelean, dar și Ianis Petrea, iar la cadeți sunt Claudiu Clonovszki Alexandru Pașca, Andreas Hauler, Remus Chiș și Lucas Sabou”, spune Florin Mironescu, antrenor coordonator la Academia de Handbal Minaur Baia Mare.

Vor mai urma convocări la echipele mari de tineret și seniori, spune Florin Mironescu.

” În componența lor vor fi jucători care s-au realizat din punct de vedere handbalistic la Academie. Din păcate nu știm care va fi viitorul competițiilor oficiale. NU am primit nicio veste din partea Federației, cu privire la calendarul competițiilor oficiale. Noi ne pregătim în continuare. De abia de o lună de zile, am reușit să intrăm în săli. Respectăm cu strictețe toate recomandările, având în vedere pandemie care e”, spune Florin Mironescu.

Federația Română de Handbal nu a emis încă un comunicat oficial despre când, dacă și în ce format vor începe Campionatele Naționale de Juniori. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.