VIDEO | Controale privind transportul public de persoane. S-au dat amenzi de peste 48.000 de lei

Polițiștii rutieri au acționat astăzi în Baia Mare în cadrul unei acțiuni de amploare organizată  pe linia legalității transportului public de persoane. Acțiunea s-a desfășurat între orele 06.00 și 10.00, cu efective mărite, pe principalele artere de acces în municipiu. 

Au fost oprite pentru verificări 53 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru nerespectarea perioadei de conducere/odihnă și pentru lipsa rovinietei. Valoarea amenzilor aplicate a depășit suma de 48.000 de lei. De asemenea a fost reținut un permis de conducere în cazul unui șofer depistat în timp ce conducea în stare de ebrietate și a fost reținut un certificat de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

Scopul acestor activități este de a crea premisele unui transport rutier public de persoane în deplină siguranță pentru cei care utilizează această formă de deplasare și impunerea respectării normelor legale care reglementează această activitate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.