Controale la zeci de societăți comerciale și amenzi de 62.000 de lei

Pentru poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice weekendul a fost plin de verificări. Scopul a fost de descoperire şi combatere a activităţilor ilicite de comerţ cu produse de origine animală, produse supuse regimului vamal, produse de  panificaţie, produse alcoolice şi legume-fructe.

Astfel, de vineri până duminică au fost verificate 70 de societăţi comerciale şi persoane fizice din Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au constatat două infracţiuni şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de 62.000 de lei. Totodată au fost confiscate băuturi alcoolice, ţigări, produse din carne, brânzeturi, precum şi alte produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat sau fără documente de provenienţă, precum și peste 4.000 de lei.

Verificarea legalităţii operaţiunilor de achiziţie, de depozitare şi comercializare a legumelor, fructelor şi produselor alimentare rămâne una dintre priorităţile poliţiştilor specializaţi în investigarea criminalităţii economice, astfel că acţiunile de acest gen vor continua şi în perioada următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.