Controale la piscinele din Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș desfășoară în această perioadă acțiuni de verificare la toate piscinele din Maramureș, în vederea depistării anumitor nereguli legate de respectarea măsurilor igienico sanitare , dar și de păstrare a distanțării sociale.

În vederea limitării răspândirii noului virus în rândul populației, controalele impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, vizează în această perioadă, toate unitățile care dețin piscine destinate publicului larg.

”Am demarat o acțiune de verificare a respectării măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus la picine. Suntem la o piscină privată de pe raza municipiului Baia Mare unde verificăm să fie respectate regulile de distanțare , regulile de protecție individuală, dar și măsurile de igienă. Mulți au și un sistem de supraveghere video și  pot controla tot ceea ce se întâmplă aici în interior”, menționează Dan Bucă, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului de Maramureș.

Toate piscinele din Maramureș sunt vizate de aceste controale, care se vor efectua pe tot parcursul acestei săptămâni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.