Controale la început de an efectuate de personalul Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș

Personalul Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a efectuat 41 de controale la instituțiile și operatorii economici din județ, în prima lună din acest an. În urma controalelor au fost aplicate amenzi în valoare de 30 de mii de lei.

Pe parcursul lunii ianuarie, personalul Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a efectuat 41 de controale la instituțiile și operatorii economici din județ. Pe parcursul acestora, specialiștii Inspecției au constatat 145 de deficiențe, din care 20 au fost soluționate pe timpul controalelor. Au fost aplicate 122 de sancțiuni, din care 108 avertismente și 14 amenzi, în cuantum total de 30 de mii de lei.

Pe durata controalelor, specialiștii Inspecției de Prevenire au desfășurat și activități de informare preventivă, cu distribuire de pliante, broșuri și afișe pe teme de prevenire. Tot pe parcursul controalelor, inspectorii de prevenire au desfășurat exerciții de evacuare în caz de incendiu cu personalul a șase unități sanitare din județ.

În luna ianuarie, specialiștii Inspecției de Prevenire au primit, de la  instituțiile și operatorii economici din județ, 17 solicitări de avize de securitate la incendiu, din care 8 au fost emise, 5 au fost respinse, iar 4 nu fac obiectul avizării. În ce privește autorizațiile, din cele 9 solicitări, 7 au fost emise, iar 2 respinse. În aceeași perioadă, personalul Inspecției a acordat asistență tehnică de specialitate în 26 de cazuri.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.