Contribuabilii pot depune declaraţiile şi plăti obligaţiile fiscale inclusiv pe 27 decembrie

Contribuabilii pot depune declaraţiile şi plăti obligaţiile fiscale inclusiv pe 27 decembrie
Contribuabilii vor putea depune declaraţiile şi plăti obligaţiile fiscale cu termen legal 25 decembrie 2011 inclusiv pe data de 27 decembrie 2011, în condiţiile în care data de 25 decembrie cade într-o zi de duminică, iar pe 26 decembrie nu se lucrează, precizează Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
ANAF menţionează că începând cu data de 1 decembrie 2011 declaraţiile 100, 300 şi 710 se pot depune în formă electronică pe platforma tehnologică a declaraţiei 112, care este accesibilă prin portalul ‘www.e-guvernare.ro’, după autentificarea cu certificat digital calificat. 
Declaraţia privind obligaţiile la bugetul de stat (declaraţia 100), declaraţia privind decontul de TVA (300) şi cea privind impozitul pe profit (710) trebuie depuse de contribuabili, de la 1 decembrie, pe noile versiuni ale programelor informatice puse la dispoziţie de Fisc. 
Contribuabilii care nu au un certificat digital calificat pentru semnarea declaraţiilor, le vor putea depune la ghişeul organelor fiscale, în format PDF cu fişier xml ataşat, pe suport CD, însoţite de declaraţia listată, semnată si ştampilată. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.