Continuă campania de sterilizare și microcipare a câinilor cu stăpân în Sighetu Marmației

Municipiul Sighetu Marmației a demarat în luna martie a acestui an o campanie de sterilizare și microcipare a câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune sau a metișilor acestora. În acest sens a fost alocată suma de 40.000 lei, până în prezent la Primăria Sighet fiind depuse un număr de 72 de solicitări pentru un efectiv de 101 câini.

Reamintim locuitorilor municipiului Sighetu Marmației faptul că, orice persoană fizică sau juridică având domiciliul/sediul pe raza municipiului Sighetu Marmației, care deține unul sau mai mulți câini de rasă comună, cu vârsta de peste 6 luni, poate beneficia de subvenționarea sterilizării și microcipării, în limita sumei alocate de Consiliul local, pe principiul “primul venit, primul servit”.
Solicitantul va depune la Primăria Sighetu Marmației – Camera 4, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 12:00, o Cerere tip conform modelului atașat, precum și o copie după actul de identitate sau certificatul de înregistrare fiscal, după caz”, a spus Vasile Moldovan, primarul Municipiului Sighetu Marmației.
Primăria Sighet va elibera Bonul de sterilizare, iar solicitantul va primi toate informațiile cu privire la realizarea procesului de sterilizare/microcipare.
După epuizarea fondurilor, Primăria Sighetu Marmației va identifica alte surse de finanțare în vederea continuării procesului de sterilizare a câinilor pe raza municipiului Sighetu Marmației.
Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0748197803 sau 0756866652.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.