VIDEO | Consiliul Local Sighet se va întruni marți, 29 iunie, în ședință ordinară

Consiliul Local Sighet se va întruni marți, 29 iunie, în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se regăsesc 7 proiecte de hotărâre printre care se numără și cel privind aprobarea proiectului ”Bugetare participativă în municipiul Sighetu Marmației”.

Primul punct pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de mâine este cel privind aprobarea depunerii, cofinanțării și implementării de către municipiul Sighetu Marmației a proiectului ” Etica și Integritate în municipiul Sighetu Marmației” ca promotor de proiect în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă POCA/924/2/2.

Un alt punct de pe ordinea de zi se referă la aprobarea rectificării bugetului local al municipiului Sighetu Marmației pe anul în curs.

Votului consilierilor locali va fi supus și proiectul de hotărâre pentru aprobarea contractării de către municipiul Sighetu Marmației a unei finanțări rambursabile interne în valoare de 3 110.000 lei. Pe ordinea de zi se regăsește și proiectul de hotărâre privind aprobarea scutirii la paltă a unor chirii datorate de persoanele juridice autorizate a căror activitate a fost parțial suspendată în perioada 1 ianuarie 2021-15 mai 2021.

Ședința de Consiliu Local va avea loc mâine, începând cu ora 14:00 în sala de ședințe a Consiliului Local Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.