Consiliul Județean Maramureș a participat la ediția 74 a Zilei Republicii India

O delegație a Consiliului Județean Maramureș a participat la celebrarea Zilei Republicii India, organizată de Ambasada Indiei la București, în data de 26 ianuarie 2023. Aniversarea celor 74 de ani a Republicii Independente India a fost marcată printr-un eveniment cultural organizat la Hotelul JW Marriott Bucharest.

La eveniment au participat oaspeți din partea Parlamentului României și a comunității diplomatice, înalți oficiali ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai comunității de afaceri și ambasadori culturali ai Indiei. Invitatul de onoare a fost domnul Traian Laurențiu Hristea, Secretar de Stat pentru Afaceri Globale și Strategie Diplomatică, Ministerul Afacerilor Externe, România.

În această zi de mândrie și glorie națională, Ambasada Indiei la București a transmis cele mai călduroase urări tuturor indienilor din România, Moldova și Albania, țărilor gazdă și prietenilor Indiei din aceste țări. Atmosfera de sărbătoare a fost potențată de dansurile clasice indiene interpretate de grupurile locale – Academia de dans Indra, Surya Natyam, Festival și Magnolia. Programul cultural s-a conclus cu o demonstrație de yoga susținută de către domnul Bhalchandra Dhekane, profesorul de cultură indiană al Ambasadei Indiei la București, împreună cu studenții săi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.