CONFERINȚĂ: Gorghiu susține că PNL nu face agenda de remanieri, dar decontează stângăciile Guvernului

CONFERINȚĂ: Gorghiu susține că PNL nu face agenda de remanieri, dar decontează stângăciile Guvernului

 Co-președintele PNL Alina Gorghiu a afirmat vineri, într-o conferință de presă organizată la Sibiu, că formațiunea politică pe care o reprezintă "nu face agenda de remanieri" a Guvernului, însă liberalii "decontează stângăciile" miniștrilor din cabinetul Cioloș.

Alina Gorghiu îl asigură pe premierul Cioloș că "triunghiul președintele Klaus Iohannis, PNL și acest Guvern" este obligat să funcționeze în parametri optimi.
"Suntem singurul partener loial al Guvernului la nivel parlamentar. Să nu uitați că există un triunghi care este obligat să funcționeze în parametri optimi. Triunghiul acesta este format din președintele Klaus Iohannis, care a propus un guvern tehnocrat sub primul-ministru Cioloș, PNL și acest guvern", a explicat Alina Gorghiu.
Aceasta a subliniat că liberalii "îl asigură pe premier, de toată buna credință și de construcție în acest an, care înseamnă o perioadă de tranziție grea".
Co-președintele liberal Alina Gorghiu atrage atenția, ca și Vasile Blaga, că "PNL decontează stângăciile Guvernului".
"Toată răspunderea aparține evident Guvernului, dar știm că ne aparține și nouă, care așa cum spunea domnul președinte Vasile Blaga, decontăm toate stângăciile pe care acest Guvern le are și le va mai avea", a precizat Alina Gorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.