Conducere nouă la Asociaţia Internaţională a Poliţiei Regiunea 2 Maramures

Conducere nouă la Asociaţia Internaţională a Poliţiei Regiunea 2 Maramures

Astăzi,29 aprilie, a avut loc Adunarea Generala I.P.A. Regiunea 2 Maramures.
Conform statului Asociatiei, odata la patru ani, au loc alegeri pentru Comitetul Excutiv Regional.
Azi,  29 aprilie, la Casa de Cultura a I.J.P.F. Maramures, a avut loc Adunarea Generala a I.P.A. Regiunea 2 Maramures avand ca scop alegerea  noului Comitet Executiv Regional.
 In urma voturilor exprimate de catre membrii prezenti cat si a acelor reprezentati,  a fost ales un nou Comitet Executiv Regional format din  :Presedinte – Dunca Toader, vicepresedinti   – Simon Ioan si Manghiuc Sandu, secretar – Dudas Ioana, trezorier – Gabrian Ioana,
Cu aceasta ocazie au fost alesi si membrii comisiei de cenzori.
Odata cu predarea mandatului, fostul presedinte Bledea Sorin a prezentat bilantul activitatilor desfasurate de I.P.A. Regiunea 2 Maramures in ultimii 4 ani,  implicarea  asociatiei  in activitati  profesioanle, culturale, sportive si artistice,  fiind apreciata pozitiv la nivel local, national cat si international.
Noua conducere, isi stabileste ca obiective promovarea si dezvoltarea activitatilor sociale, sportive si culturale, continuarea  colaborarii cu celelate asociatii de profil din tara si strainatate si  initierea unor campanii de promovare a I.P.A. pe plan regional, national si international.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.