CONDIȚII OPTIME pentru tinerii cu dizabilități de la Centrele de Îngrijire și Asistență Ocna Sugatag

Condiții optime pentru tinerii cu dizabilități de la Centrele de Îngrijire și Asistență (CIA) 1 și 2 Ocna Sugatag, din cadrul DGASPC Maramureș.

La CIA 1 din Ocna Sugatag va fi instalat un rezervor de acumulare agent termic (Puffer Tank in Tank 1000/300 L) care îl va înlocui pe cel vechi, iar la CIA 2 va fi montat un sistem de panouri solare pentru apa caldă menajeră cu 4 colectoare și boiler din inox de 400 litri.

Donațiile vin din partea oamenilor cu suflet mare de la Asociația Okumenische Hilfe Neunkirchen-Seelscheid care păstrează legătura de mulți ani cu Albert Szutor de la Complex Servicii Nr. 8 Ocna Șugatag-Călinești. El este implicat permanent în activitățile centrelor de la Ocna Sugatag și Călinești, dar și un exemplu pozitiv, alături de alti colegi care muncesc în sistemul de protecție al DGASPC Maramureș.

Fiecare zi în care vă implicați cu inima deschisă și sufletul plin de empatie aduce o lumină specială în viețile celor pe care îi avem în grijă, contribuind astfel în mod semnificativ la crearea unui mediu pozitiv și incluziv pentru toți beneficiarii noștri.

Asociația Okumenische Hilfe Neunkirchen-Seelscheid a contribuit de multe ori prin donații la îmbunătățirea condițiilor de habitat pentru tinerii cu dizabilități găzduiți in centrele din cadrul complexului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.