Condamnați la închisoare opriți la graniță de lucrători ai ITPF Sighet

Doi bărbați căutați de autoritățile române și de cele germane pentru furt și tâlhărie au fost reținuți, în weekend, de polițiștii de frontieră din cadrl ITPF Sighetu Marmației. Pe numele celor doi erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Sâmbătă, în PTF Sighetu Marmației s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un tânăr de 26 de ani din județul Brașov. La control s-a constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta are de executat o pedeapsă de cinci ani și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Drept urmare a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Maramureș.

Tot sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat un sucevean de 37 de ani. La verificări, s-a constatat că bărbatul este căutat de autoritățile germane. Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare. Are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Și acesta a fost încarcerat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.