Concursul ”Agricultura – pasiunea mea” reunește la Seini elevi din 8 licee agricole din țară

La Liceul Tehnologic Agricol ,,Alexiu Berinde” Seini se desfășoară, în perioada 17-19 mai 2023, a doua ediție a concursului „Agricultura – pasiunea mea”. Aceasta este o activitate cuprinsă în cadrul Proiectului „Târgul Expozițional Agricol al Elevilor și Producătorilor Locali”.

Competiția reunește la Seini elevi din 8 licee agricole din țară, care participă la un demers educativ al cărui scop este de a promova învățământul agricol într-un mod cât mai atractiv pentru participanți.

Concursul constă în două probe – una teoretică și una practică. Acestea se desfășoară în incinta bazei materiale a liceului seinean și reprezintă o oportunitate extraordinară pentru elevi de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile, de a colabora și a lega prietenii.

La Seini, agricultura a devenit în ultimii ani o prioritate, iar efortul colectivului unității de învățământ, împreună cu al celorlalți actori educaționali – comunitate, autorități locale, agenți economici – vor contribui, cu siguranță, la formarea unor tineri profesioniști, care să privească încrezători spre un viitor modern al acestei ramuri esențiale a economiei României.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.