VIDEO | Concursul ”Acasă, de Paște!”și-a desemnat câștigătorii

Copiii au avut la dispoziție cinci zile pentru a intra în concursul organizat de TV Sighet cu tema ”Acasă, de Paște”. Zeci de postări, care mai de care mai încărcată de simboluri și semnificații, au fost supuse aprecierii internauților. Lucrările cu cele mai multe voturi vor fi premiate de TV Sighet.

Iepurași, coșuri încărcate cu ouă roșii, scena Învierii lu Isus, toate exprimate prin desen, pictură, lucru manual, plastilină, cântec sau poezie sau alte tehnici de lucru, au făcut obiectul concursului organizat de TV Sighet.  Copiii au răspuns prompt cerințelor organizatorilor și zeci de lucrări au fost expediate prin intermediul spațiului virtual către pagina de facebook a TV Sighet. Lucrările care au acumulat cele mai multe like-uri vor fi premiate.

Elisa Nașcu, de șapte ani, din Sighetu Marmației, a acumulat cele mai multe voturi, 534, urmată de Negru Leonardo – 8 ani, Sighetu Marmației  cu 502 like-uri și Ciernovici Karolina– 8 ani, Sighetu Marmației, care se clasează pe locul III cu 329 de voturi. Aceste voturi s-au înregistrat până la finalul concursului, respectiv 26 aprilie, ora 12:00.

Câștigătorii sunt invitați să vină miercuri, 28 aprilie, la sediulTV Sighet, de pe strada Xenopol, nr 46, pentru a-și ridica premiul. Felicitări tuturor copiilor și sărbători fericite!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.