CONCURS: Patru candidați și-au depus dosarele pentru postul de inspector în compartimentul buget-finanţe din primărie

CONCURS: Patru candidați și-au depus dosarele pentru postul de inspector în compartimentul buget-finanţe din primărie

 Astăzi a fost ultima zi în care persoanele interesate de postul de inspector în cadrul compartimentului buget-finanţe din cadrul Primăriei Sighet au mai putut să îşi depună dosarele. 4 candidaţi s-au înscris pentru ocuparea acestui post vacant, scos la concurs în data de 17 martie.

Selecţia dosarelor va avea loc în următoarele zile, iar persoanele care vor trece de această etapă vor susţine proba scrisă în 12 aprilie. E vorba despre un post de inspector clasa I, grad profesional asistent, în cadrul aparatului de specialitate al primarului. 
În această perioadă se desfăşoară şi concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Sighet. Sunt disponibile două posturi de poliţist local, clasa III, grad profesional superior, în cadrul compartimentului de ordine publică. Până în acest moment şi-au depus dosarele de înscriere la sediul Primăriei Sighetun număr de 4 persoane. Data până la care se mai preiau dosare pentru ocuparea acestor posturi este 14 aprilie.
Vechimea necesară este de 9 ani, potrivit Legii 188/1999, articolul 57, alineatul 5, litera c. O altă condiţie specifică necesară pentru participarea la concurs este absolvirea cu diplomă de bacalaureat a studiilor medii. Prima probă a examenului, cea scrisă, va avea loc în data de 25 aprilie, la ora 10:00.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.