VIDEO | Concurs de desene online de 1 iunie

Un consilier local din Sighetu Marmației le-a lansat copiilor o provocare de 1 iunie prin organizarea unui concurs de desene online. Daniela Onița Ivașcu i-a îndemnat pe prichindei să își folosească imaginația și să realizeze un desen, cu acuarele sau creioane colorate, cu tema ”Totul va fi bine”. Căștigătorii și-au revendicat astăzi premiile în parcul central din oraș.

Concursul  fost adresat copiilor cu vârste între 5 și 14 ani. Desenele au fost încărcate online iar câștigătorii au fost desemnați după numărul de aprecieri.

Pentru locul 1 premiul a fost o tabletă, premiul 2 o pereche de căști cu microfon încorportat, locul 3  o cutie-aranjament cu dulciuri iar premiul de originalitate a fost un ceas smart pentru copii.

”În fiecare an de 1 iunie obișnuiam să oferim câte o surpriză copiilor, dacă în anii trecuți organizam petreceri în aer liber gratuite pentru copii, anul acesta datorită pandemiei și restricțiilor impuse de autorități acest lucru nu a mai fost posibil și de aceea ne-am gândit să ne adaptăm vremurilor și am organizat un concurs de desene pentru copii în mediul online. Vreau pe această cale să urez tuturor copiilor la mulți ani de 1 iunie și îmi propun, pentru că au fost extrem de mulți participanți, în cel mai scurt timp posibil, când autoritățile vor permite, să organizăm o expoziție cu toate desenele copiilor care s-au înscris în concurs”, a precizat Daniela Onița Ivașcu, consilier local.

Pe lângă premii copiii au primit și câte o surpriză dulce.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.