Concurs aniversar la Spitalul Județean de Urgență – 50 de ani de activitate, 50 de premii pentru o viață sănătoasă
Spitalul Județean de Urgență ”Constantin Opriș” Baia Mare la  aniversarea a 50 de ani de activitate lansează un concurs aniversar cu 50 de premii pentru o viață sănătoasă.
În acest an, ”Spitalului județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare” a împlinit o jumătate de secol în slujba maramureșenilor, un eveniment de suflet, care, înainte de a fi unul despre istorie, clădiri și proiecte, este unul despre viață și, mai ales despre oameni.
Cei 50 de ani de activitatea ai Spitalului sunt formați, ca un puzzle, din zeci de mii de istorii și povești de viață, din momente frumoase sau momente de cumpănă, momente intense și unice, din care fiecare am învățat să prețuim mai mult ceea ce contează cu adevărat: sănătatea, viața și timpul.
În acest an special, Spitalul Județean dorește să ”scrie” o altfel de istorie ilustrată a Spitalului, una formată din instantaneele maramureșenilor care de o jumătate de secol trec pragul spitalului ca și pacienți sau aparținători.
Dacă aveți fotografii cu clădirea spitalului, cu un moment important din viața voastră desfășurat aici (cum ar fi o naștere, o externare etc.) sau fotografii cu personalul medical care v-a ajutat să vă recăpătați sănătatea, sunteți rugați să le postați ca și comentarii la acest concurs pe rețeaua de socializare, până în 10 aprilie 2022 și să transmiteți prietenilor voștri virtuali să vă dea un ”like”.

Dintre fotografiile postate de maramureșeni, se va alege în 15 aprilie, 50 de fotografii care au primit cele mai multe like-uri, iar cei care le-au înscris în concurs vor primi un set complet și gratuit de analize, pe care îl pot efectua pe tot parcursul anului 2022.
Mult succes și multă sănătate tuturor!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.