VIDEO | Concert caritabil, Adrian Naidin, la Breb, pentru susținerea beneficiarilor de la Centrul de Zi ”Micul Prinț”

Adrian Naidin va susține un concert la Casa din Vale, satul Breb, duminică 16 august, cu scop caritabil. Donaţiile se vor îndrepta către Centrul de Zi ”Micul Prinţ” din Sighetu-Marmaţiei, proiect al Asociaţiei Sos Bambini România.

Aproximativ 180 de persoane vor participa la eveniment. Pe scenă, alături de Adrian Naidin, violoncelist, solist și compozitor, un artist excepțional,  vor urca  şi Ceteraşii din Breb împreună cu Coconii din Breb. Evenimentul-concert Adrian Naidin de la Casa din Vale Breb va fi organizat în condiţii speciale, cu respectarea unor măsuri de siguranţă, impuse de contextul răspândirii noului virus: obligativitatea purtării măştii, dezinfectarea la intrare şi alocarea de brăţări de acces netransmisibile. Fiecare persoană din public va sta pe baloţi de paie, aşezaţi la distanţă regulamentară, conform normelor actuale de distanţare.

Cei prezenţi, vor avea la dispoziţie cel puţin două modalităţi de a susține cauza evenimentului: vor putea lua parte la o liciaţie de tablouri semnate Florin Voinea și Florin Vale, al cărei amfitrion va fi actorul şi vloggerul Bob Rãdulescu, precum şi posibilitatea de a achiziţiona, în urma unei donaţii, obiecte realizate de beneficiarii evenimentului -creaţii de la atelierul de croitorie, sticle decorate, brãţări şi suporturi de lumânãri.

Centrul de zi ”Micul Prinţ”, din Sighetu Marmației, are 70 de beneficiari, copii şi adolescenţii din sistemul de protecţie socială Maramureş. În cadrul centrului, copiii participă la cursuri de cultură generală, ateliere creative, de gătit, de dezvoltare personală, de croitorie, spectacole, jocuri şi concursuri menite să dezvolte inteligenţa, creativitatea şi simţul practic. Tinerii învaţă în acest centru să socializeze, să completeze un CV, o scrisoare de intenţie, cum să se prezinte la un interviu de angajare şi cum să folosească optim banii.

Banii din donații sunt necesari pentru a acoperi costurile pentru materialelor didactice pentru organizarea numeroaselor ateliere, pentru întreţinerea sediului Centrului, pentru asigurarea suportului tehnic la cursurile de dezvoltare personală şi la atelierul de croitorie, în cuantum total de 6.000 de euro anual.

Centrul ”Micul Prinț”din Sighetu-Marmatiei a luat naştere în anul 2009 ca răspuns la nevoile socio-educative ale copiilor din Sighetu-Marmatiei. Din luna octombrie 2019, Asociaţia Sos Bambini România a preluat, în administrare, spaţiul centrului şi a dezvoltat noi servicii şi proiecte. Centrul ”Micul Prinţ” este gândit ca un proiect complex care să ofere o a doua casă pentru beneficiarii lui. Copiii şi tinerii din proiectul ”Micul Prinţ” beneficiază anual de excursii şi ieşiri în natură.

 Pentru informaţii suplimentare:

Coordonator Centrul de zi  Micul Prinţ, Camelia Pesek 0745192998

Administrator Casa din Vale Breb, Roxana Vale, 0747812409, organizator al evenimentului

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.