VIDEO | Comandă online delicii pentru indragostiții de dulce

Inimioare scăldate în ciocolată. Este o declarație de dragoste perfectă pentru persoana iubită, dar și cadoul perfect pentru o zi de Valentines. Dacă nu aveți timpul necesar pentru a pregăti un festin special de Ziua Îndrăgostițilot, găsiți oferte apetisante puse la dispoziție de producători locali.

În februarie sărbătorim luna iubirii cu delicii irezistibile. Nelipsitul buchet de flori oferit persoanei iubite, poate fi însoțit și de un desert de nerefuzat. Inimioare si fructe scăldate în ciocolată, un tort asezonat cu fructe de pădure sau vanilie, turtă dulce, bomboane fondante cu vișine în alcool sau cupcakes delicioase.

Îndulcește-ți partenerul cu cele mai savuroase cadouri culinare, cu răsfățuri dulci la pachet, într-un décor atent pregătit, pentru a surprinde și cel mai pretențios partener.

Dintr-un astfel de décor nu trebuie să lipsească trandafirii, buchețelele de levățincă, masa decorată în ton cu luna iubirii.

De Dragobete si Valentine’s Day poți comanda online delicii pentru indragostiții de dulce, chiar de pe platformA ”Producători maramureșeni: Traista cu bunătăți”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.