Colonel Petru Marcel Florișteanu: Tuturor jandarmilor le transmit respectul, stima și aprecierea mea personală
Mesajul colonelului Petru Marcel Florișteanu, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș de Ziua Jandarmeriei Române:
”Aniversarea a 172 de ani de când Jandarmeria a luat ființă, îmi oferă prilejul de a rememora momente istorice, dar și de a aduce în atenția tuturor dăruirea de care dau dovadă ”Jandarmii”.
Jandarmeria Română a parcurs un traseu sinuos, marcat de multe dificultăți, dar și de numeroase împliniri al cărei rol este din ce în ce mai bine adaptat cerințelor societății actuale de siguranță publică, echilibru, normalitate și respect pentru cetățean.
Prin munca și profesionalismul dovedit zi de zi, jandarmii au câștigat încrederea oamenilor și nu este o surpriză pentru nimeni, ne aflăm pe primele locuri în simpatia populației, în încrederea pe care o acordă cetățenii instituțiilor statului.
De fiecare dată, jandarmii probează curajul și devotamentul, făcând dovada capacității de intervenție și a profesionalismului la cel mai înalt nivel. Efortul și rezultatele muncii noastre sunt prețuite de societate și cetățeni. Să dovedim și pe viitor aceeași seriozitate și profesionalism în tot ceea ce facem, pentru a păstra și pe mai departe respectul câștigat.
Tuturor jandarmilor le transmit respectul, stima și aprecierea mea personală, pe care le binemeritați, pentru ceea ce faceți zilnic în folosul și pentru siguranța cetățenilor.
Cu acest prilej, vă doresc sănătate, satisfacții și reușite în frumoasa noastră profesie!
La mulți ani!
Dumnezeu să binecuvânteze Jandarmeria Română!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.