Coliziune între două autovehicule la Borşa cu părăsirea locului accidentului

Coliziune între două autovehicule la Borşa cu părăsirea locului accidentului

La Borşa, ieri după amiază, in jurul orei 16,00, Poliţia a fost chemată să intervină în cazul unei coliziuni între două autovehicule, eveniment rutier produs pe strada Decebal din localitate.

Un echipaj de poliţie a fost dirijat la locul accidentului şi a demarat cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Astfel, Gheorghe M., de 43 ani, din Borşa, conducea un autoturism pe strada Decebal şi, pe motiv că un alt autovehicul îi obtura calea de acces, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. Autoturismul lovit din spate era condus de către Vasile H., din Borşa iar pasagerul pe bancheta din spate, Vasile D., de 31 de ani, din Borşa, a suferit leziuni uşoare în urma impactului. Pasagerul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 
 Gheorghe M. a părăsit locul accidentului, fiind depistat ulterior nu departe de locul accidentului şi condus la sediul poliţiei in vederea luării măsurilor legale. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările faţă de persoana în cauză, sub aspectul comiterii infractiunilor de vătămare corporala din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.