Coas: Voie buna la prima editie a sarbatorii comunei

Coas: Voie buna la prima editie a sarbatorii comunei

De multa voie buna si destindere au avut parte locuitorii comunei Coas la sfarsitul saptamanii trecute. Acestia au petrecut cu prilejul primei editii a Sarbatorilor Coasului, la Festivalul national de cor, muzica si dans popular. La eveniment au participat oaspeti din Ungaria si Salistea Sibiului, autoritati locale si judetene, primari, politicieni si consilieri. Printre cei prezenti s-a numarat si conducerea Consiliului Judetean Maramures, in frunte cu presedintele Mircea Man si cei doi vicepresedinti, Emil Marinescu si Calin Matei.

Dupa Sfanta Liturghie oficiata de un sobor de preoti la Biserica Ortodoxa "Sfanta Treime", pe scena sarbatorii a fost oficiat un tedeum, urmat de cuvantul de deschidere al gazdelor si salutul invitatilor. Presedintele Mircea Man a acordat din partea conducerii CJ o diploma de excelenta Primariei si Consiliului Local Coas. "Ma bucur sa fiu alaturi de comunitatea din Coas in astfel de momente de bucurie. Comuna Coas are oameni harnici si gospodari, asta vazandu-se la fiecare casa. Un primar destoinic un consilieri care stiu sa ia deciziile cele mai buna pentru comuna, stiu sa utilizeze eficient resursele financiare si sa deruleze proiecte pentru dezvoltarea intergii comune. Comuna Coas are in frunte oameni care stiu sa ceara de cate ori a fost nevoie", a spus presdintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man.

Primarul Sabin Rat a multumit pentru cuvintele de apreciere si, la randul sau, a inmanat invitatilor diplome de excelenta si trofee, printre cei nomainalizati aflandu-se si Mircea Man, Emil Marinescu si Calin Matei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.