VIDEO | Clubul Rotaract Sighet organizează și în acest an campania „Moș Nicolae, caută ajutoare!”

Clubul Rotaract Sighet organizează și în acest an campania „Moș Nicolae, caută ajutoare!”, un proiect care a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediție. Ajutoarele Moșului sunt persoane generoase care vor contribui cu bani, hăinuța, jucării sau dolciuri, daruri ce vor ajunge la copiii ce provin din familii defavorizate.

Moș Nicolae caută și în acest an ajutoare, pentru a aduce bucuria pe fețele copiilor mai puțin norocoși.Clubul Rotaract Sighet organizează și în acest an campania „Moș Nicolae, caută ajutoare!”. Cei care vor să se implice în acest proiect pot aduce jucării, rechizite, dulciuri și/ sau fructe la membrii clublui , care vor fi pe platoul de lânga parcul central în zilele de 4 și 5 decembrie, în intervalul orar 13.00 – 17.00.Bunurile adunate vor fi ambalate și vor ajunge la copiii din familiile defavorizate din orașul nostu.

„Moș Nicolae caută ajutoare!” este acela de a stimula comunitatea sigheteană să se implice în proiecte caritabile și de a-și manifesta interesul legat de tinerii învățăcei, adoptarea unei atitudini pozitive față de semenii noștri. Obiectivul principal este ajutorarea unui număr cât mai mare de copii din medii defavorizate. Încercăm și noi să contribuim la sporirea egalității dintre elevi. Sprijinim educația, dar ne dorim să le oferim copiilor și jucării, dulciuri sau fructe, pentru că acestea le aduc cea mai mare bucurie”, a declarat Anișoara Mârza Gog, cordonatorul proiectului, membru Rotaract Sighet..

 Prima ediție a proiectului a fost în 2012.Ideea proiectului era de a se aduna un cerc de prieteni care să aducă rechizite și jucării, toate pentru a fi dăruite mai multor copii din familii nevoiașe. Rechizitele și jucăriile erau biletul de intrare.De-a lungul anilor, Rotaract a reușit să împartă peste 300 de pachete la peste 300 de copii din familii defavorizate, iar totul a fost posibil cu ajutorul sighetenilor darnici și mărinimoși. Standul ”Moșului”îl puteți găsi în Piața Libertății, la Căsuța Faptelor Bune, pe 4 și 5 decembrie 2019, între orele 13:00 – 17:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.